Barcelona neteja serveis professionals

Empresa de neteja a Barcelona

Som una empresa de neteja a Barcelona que ofereix serveis professionals i personalitzats

Està buscant una companyia de neteja professional que es faci càrrec de la seva comunitat de propietaris? És vostè dels que aposta per la neteja de qualitat a les seves oficines? Per trobar la resposta a aquestes i altres preguntes, poseu-vos en contacte amb Comercial Elmin, la seva empresa de neteja a Barcelona. Oferim serveis personalitzats de neteja a empreses, autònoms, comunitats de veïns i particulars de tota l'àrea metropolitana de Barcelona i municipis propers, com Sant Joan Despí, Terrassa i Sabadell, entre d'altres.

empreses de neteja a Barcelona

Oferim serveis professionals de neteja i manteniment

A més a més, a Comercial Elmin, també posem a la seva disposició serveis professionals de manteniment, dirigits tant a professionals del sector privat com a institucions. Si hi ha alguna cosa pel que ens caracteritzem a la nostra empresa de neteja a Barcelona no és altra cosa que per la serietat. Si a això li sumem la professionalitat i l'eficiència de tota la nostra plantilla, el resultat ens converteix en una de les empreses més preparades i amb més recursos de la zona. Si desitja ampliar informació o demanar-nos un pressupost sense compromís, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant telèfon o enviant un correu electrònic a la nostra adreça: coelmincetcoelmincet.es

empreses neteja Barcelona

QUI SOM?

Som un Centre Especial de Treball, basat en una organització empresarial que facilita la integració laboral de les persones amb discapacitat física i/o sensorial mitjançant el treball remunerat i dels serveis socials i personals.
Per poder afrontar aquest repte amb èxit, tenim un sòlid equip tècnic encarregat de gestionar i estimular les potencialitats professionals de la plantilla.
La nostra orientació, però, no és només cap a les PERSONES sinó també cap a les EMPRESES; el CET proporciona solucions legals a les empreses perquè puguin complir amb la Llei General de la Discapacitat (LGD).

QUÈ OFERIM?

A més a més, de complir amb una funció social, la nostra empresa ha desenvolupat un saber fer propi tant tècnic com organitzatiu que ens homologa amb les empreses ordinàries de neteja.
Oferim, com les empreses ordinàries, tots els serveis que integren el concepte de 'gestió integral de la neteja'