Barcelona neteja serveis professionals

Pla d'integració laboral a Barcelona

A Comercial Elmin busquem la integració laboral de persones amb discapacitat a Barcelona

planes de integración laboral en BarcelonaA Comercial Elmin apostem per les PERSONES i, per aquesta raó, hem posat en marxa el nostre pla d´integració laboral a Barcelona. Aquest projecte se centra en la integració laboral de totes aquelles persones que tinguin algun tipus de discapacitat física i/o sensorial. Amb una formació adaptada a les característiques de cada persona i els millors mitjans tècnics, unim esforços per oferir a tots els nostres clients uns serveis de qualitat per sobre de tot.

Per aconseguir l'èxit del nostre pla d´integració laboral a Barcelona ens basem en projectes personalitzats que siguin eficients i sostenibles amb el medi ambient. No deixeu passar l'oportunitat de contractar una empresa de neteja seriosa i complidora i demani'ns pressupost ara mateix.

 

COM TREBALLEM?

plans integració laboral BarcelonaA Comercial Elmin tenim una forma de treballar estandarditzada, que se centra en les necessitats de tots els nostres clients. Consisteix en el següent:

  • 1. Amb plantejaments comercials diferenciats, segons si són NOUS SERVEIS o CENTRES JA EN FUNCIONAMENT.
    • Per NOUS SERVEIS (de més de 3 operaris), dissenyem un pla flexible de neteja basat en serveis bàsics amb el suport de la figura del responsable del centre. La seva missió principal és canalitzar eficaçment la gestió diària del centre.
    • Per CENTRES EN FUNCIONAMENT, proposem reestructuracions de servei, si així és necessari. El nostre tècnic comercial s'encarrega d'avaluar les fortaleses i debilitats del servei estudiat amb l'objectiu d'oferir una proposta centrada en l'optimització i racionalització de les tasques.

 

  • 2. Amb un sistema d'auditories externes del servei que garanteixi la continuïtat dels nivells de qualitat admesos com a estàndards pel mercat.

 

  • 3. Amb un seguiment de l'evolució professional del personal per determinar la seva idoneïtat en tasques i centres, introduint els canvis necessaris per garantir la seva adaptabilitat al lloc de treball.